Ligde yoluna doludizgin devam eden Zafer Hızarcı'nın öğrencileri bu güzel performansını kupada da devam ettirerek yoluna kayıpsız şekilde 6'da 6 yaparak devam etti.
TCDD Ankara Demirspor Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçını Hakem Sercan Karaca, yardımcı hakemler Aykut Yılmaz ve Şükrü Çavcı hakem triyosu yönetti.


Karaman Futbol Kulübü müsabakaya Kalede Onur Küçük, Defans dörtlüsünde Semih Bağcı, Hüseyin Ergenç, Batuhan Akyüz ve Muhammed Enes, Orta sahada Ömercan Öndaş, Orhan Nahırcı, Emre Aydın, Hasan Çavdar ve Ahmet Çelik, Forvet hattında ise Tugay Keleş onbir ile rotasyonlu bir kadro ile maça çıktı.


Maçın başından sonuna kadar 2. lig temsilcisi Ankara Demirspor'a büyük bir üstünlük kuran temsilcimiz dakikalar 9'u gösterdiğinde ilk etkili atağında Hasan Çavdar'ın ayağından bulduğu gol ile Ankara deplasmanın da 1-0 öne geçti. İlk yarıda karşılıklı ataklar geliştirse de iki takım başka gol olmadı ve ilk yarı 1-0 Karaman Futbol Kulübü'nün üstünlüğü ile bitti.


2. Yarıda etkili futbolunu devam ettiren temsilcimiz Ankara kalesinde birçok ataktan yararlanamadı. Dakika 61'de kazanılan serbest vuruşta defans oyuncusu Batuhan Akyüz nefis gelen ortaya aynı güzellikte kafa vuruşu ile temsilcimiz Karaman FK'yı 2-0 öne geçirdi.


Maçın geri kalanında dengeli bir oyun sergileyen temsilcimiz Ankara Demirspor'un ataklarına geçit vermeyerek müsabakadan 2-0 galip ayrıldı ve hafta sonu oynayacağı önemli Kestel maçı öncesi Ankara deplasmanından moralli döndü. Karaman FK kupada adını 3. tura yazdırmayı başardı.


Temsilcimiz Karaman FK 2 Ekim pazar günü evinde Alanya Kestelspor ile çok önemli maça çıkacak.