Karaman Semerkand Derneği tarafından öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kermes açıldı.

Açılış Fotoğrafları
 
11 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 12.00?de Müze Müdürlüğü yanındaki alanda kurulan kermes açılışına; Vali Murat Koca Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Daire Müdürleri, Dernek Başkanı Mustafa Sarı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Mustafa Sarı yaptığı konuşmada kermesten elde edilecek olan gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını ifade ederken, insanlığa hizmet etmenin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

Başkanın konuşmasından sonra Karaman Araboğlu Camii İmam Hatibi İskender Kayhan Kur?an-ı Kerim okuyup dua etti. Yapılan duanın ardından açılışa geçildi.

Açılışın ardından davetliler alanda kurulan stantları gezerek kermesin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundular.