Bu önemli çalışmanın Karaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle yürütüldüğünü belirten Boynukalın, projede emeği geçen akademisyenlere teşekkür etti.

Projenin hayata geçirilmesinde büyük katkıları olan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nden Prof. Dr. Sefa USTA, Prof. Dr. Hakan CANDAN, Doç. Dr. Murat BAY, Doç. Dr. Namık Kemal ERDEMİR, Dr. Abdulbaki PINAR ve Dr. Serhat ŞAMİL'e özel teşekkürlerini ileten Boynukalın, projeye destek veren Mevlana Kalkınma Ajansı'na da şükranlarını sundu.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nin genişlemesi ve şehre vizyon kazandırması hedefiyle hazırlanan bu ön fizibilite raporunun, Karaman ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Boynukalın, Karaman Valisi Hüseyin Engin SARIİBRAHİM, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet GAVGALI ve Proje Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Selami BALCI'ya teşekkürlerini iletti.

Son olarak, Karaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu ve personeline de destekleri ve katkıları için ayrıca teşekkür eden Boynukalın, projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasında herkesin emeğinin olduğunu vurguladı.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Entegre Altyapılar Olarak Genişleme Alanı Master Planı, bölgenin altyapı ihtiyaçlarını belirlemek, mevcut kaynakları etkin bir şekilde kullanmak ve gelecekteki gelişim için stratejik bir yol haritası oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Bu plan, bölgenin uzun vadeli büyüme ve gelişme hedeflerine ulaşmasına rehberlik etmektedir.