Günler öncesinden öğrencilerimizle beraber hazırlık yaptığımız programa öğrenciler şiir okuyarak açılışı yapmışlardır. İşaret diliyle Fatiha Suresi okunarak engelli kardeşlerimizi de daha iyi anlamak ve anmak adına dua empati yapılmıştır. Manevi Rehber Tuba Evci?nin okumuş olduğu Kuran-ı Kerim Tilavetiyle programa devam edilmiştir. Öğrencilerimizden hafız olan bir kızımızın yorumuyla Rahman Suresi okunmuştur. Öğrencilerimizin kendi oluşturdukları ilahi korosu dinleyenleri oldukça etkilemiştir. Hocamızın yapmış olduğu sohbet ve verdiği açıklayıcı bilgiler öğrencilerimizi aydınlatmıştır. Program sonunda hep birlikte, en içten şekilde Amin denilerek vatanımız ve milletimiz için dualar edilmiştir.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı Kandil Programına, öğrencilerimiz için program sonunda, Kandil Simidi, şerbet ve Mevlana Şekeri ikram edilmiştir.

Böyle anlamlı bir gece; tek yürek olup dualarda bulaşmak, öğrencilerimize birlik ve kardeşlik içinde yaşamanın önemini pekiştirmeleri bakımından da büyük öneme sahiptir.

Bu güzel programa katkılarından dolayı başta İl Müdürümüz Enver Yazıbaşı, Yurt Müdürü Fehime Yalçın, Yurt Yönetim Personelleri, Görevliler ve Öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.