Yapılan çalışmalarda asayiş, narkotik ve trafik olaylarına karşı etkin bir şekilde mücadele edilirken, vatandaşların huzurunu bozan her türlü suçun engellenmesi hedeflendi.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda toplam (10.680) şahıs sorgulanırken, (21) çeşitli suçlardan aranan şahıs başarılı operasyonlar sonucunda yakalandı. Ayrıca, (3) şahıs tutuklanarak adalete teslim edilirken, (3) araç sürücüsüne ehliyetsiz veya yetersiz araç kullanmaktan, (3) araç sürücüsüne ise alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandı.

Okul servislerine yönelik denetimlerde ise (1) sürücüye evrak eksikliği ve kural ihlali nedeniyle işlem yapıldı. Ayrıca, (9) araç trafikten men edilirken, (3) sürücü belgesine de el konuldu.

Operasyonlar sırasında, motor ve şase numarası kazınmış olarak ele geçirilen bir motosiklet, yapılan inceleme sonucunda 10 yıl önce çalındığı tespit edilerek sahibine teslim edildi.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, huzur ve güvenliğin devamı için denetim ve uygulamalara kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Kamuoyuna duyurulur.