Karaman Haber - Larende.com
HV
19 MART Salı 11:02
Advert

Karaman FK'ya ve Han Kardeşlere Darbe Girişimi

Karaman Futbol Kulübü Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han açıklama yaparak, "bunlar Karaman FK'yı batırırlar, Bu bir darbe girişimidir" dedi.

YEREL
Giriş Tarihi : 18-01-2023 16:18
Karaman FK'ya ve Han Kardeşlere Darbe Girişimi

Karaman Futbol Kulübü Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ve Kulüp Başkanı Süleyman Han'ın katılmadığı basın toplantısında, Mehmet Ali Han'ın kulüp üzerinde resmi hiçbir yetkisinin olmadığı tüm yetkinin yönetim kurulunda olduğu belirtildi. Bu toplantının bir istifa toplantısı olabileceğini de vurgulayan Kapar net ve kararlı açıklamalarda bulundu.

Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar ve Kulüp yöneticilerinin yaptığı basın toplantısının ardından Mehmet Ali Han bir açıklama yaparak "Bu bir darbe girişimidir" dedi.

Bu açıklamaların üzerine Karaman Futbol Kulübü Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada bu basın toplantısının bir darbe girişimi olduğunu söyledi. Yapılan toplantının şahsına ve Karaman FK'ya bir darbe girişimi olduğunu ifade eden Han "Yorumu Karaman halkına bırakıyorum" dedi.

Karaman Futbol Kulübü Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, telefon görüşmesinden yaptığı açıklamasında ;" Karaman FK'ya ait olan tüm sosyal medya hesaplarına varana kadar hepsinin şifreleri değiştirilmiş ve etik olmayan bir şekilde darbe zihniyeti olan kişileri örnek alarak Karaman FK'ya darbe girişimine kalkışılmıştır. Bunlar 15 Temmuz'daki zihniyet ile aynı zihniyette oldukları apaçık ortadadır. Karaman halkı bizide onları da biliyor. Biz Karaman FK'yı şahlandırmaya çabalarken, onlar engel olma peşindedirler. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen bir takıma bu şekilde yapılmasına Karaman halkı izin vermiyecektir. ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR
Ekrem Alparslan Uysal 1 yıl önce
Eski bir Karamanspor amigosu olarak, bu yaşananlar beni hiç şaşırtmadı. Zira Karamanspor ne zaman iyi gitse ve üst liglere göz kırpsa, mutlaka ya içeriden ya da dışarıdan bir müdahale olur. Çoğunlukla da içeriden olur. Ve yine içeriden olmuş. Yahu bırakın bu işleri. Karamanspor nasıl daha başarılı olur buna kafa yorun!