Karaman Belediyespor döneminde Teknik Direktör olarak görev yapan Nasuf Aköz’ün o dönem alacağı olan 20 bin TL’lik senedi avukata vermesi üzerine Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz sert bir açıklama yaptı. Aygündüz bir Karamanlı olarak Teknik Direktör Nasuf Aköz’ün neden böyle bir şey yaptığını anlamadıklarını bildirdi.

“Hesaplarımıza bloke koydurdu”

Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz kulübün hesaplarına Nasuf Aköz’ün bloke koydurduğunu bildirerek, “Bu haftaki yaşadığımız üzücü bir olaydan dolayı kendimizde bu açıklamayı yapmak zorunluluğu hissettik.  Herkesin bildiği gibi yaklaşık 2 ay önce Süleyman Han Başkanlığında yeni bir yönetim oluşturduk ve geçen hafta üzücü bir olayla karşılaştık. Karaman Futbol Kulübü’ne yıllarca hocalık yapmış olan Karamanlı Nasuf Aköz hocamızın 21 Ekim 2020 tarihinde düzenlenen bir senedi var. Ödeme günü ise 15 Ocak 2021 olan bu senede istinaden 20 Bin Türk lirası alacağı olduğunu öğrendik. Bu konuyu yeni yönetimle görüşmeden geçtiğimiz hafta avukata veriyor ve avukat aracılığı ile dün itibari ile Karaman Futbol Kulübü’nün bütün banka hesaplarına bloke konuluyor.  Bizim için üzücü olan olay hocamızın bir Karamanlı olarak yeni yönetimle hiçbir diyaloğa geçmeyerek ‘benim takımdan alacağım var bununla ilgili ne yapabilirsiniz’ demeden direk böyle bir icra yoluyla girişim yapması bizi çok üzmüştür. Herkesin de bildiği gibi Karaman Futbol Kulübü zor günlerden geçiyor sponsorumuz yok. Maddi olarak kimseden bir destek almıyoruz yönetim olarak biz bunu kendi imkanlarımızla, küçük esnaflarımızla, vatandaşlarımızla yürütmeye çalışıyoruz. Bir de böyle 20 Bin Türk lirası olan bir meblağ için banka hesaplarımıza haciz konması ve bu 20 Bin liranın haciz masraflarıyla avukat masraflarıyla beraber 36 Bin TL’ye dayanması bizi çok üzmüştür” dedi.

“Karamanlı hocamızın alacağı ödendi”

Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz Karamanlı Nasuf Hoca’nın alacağının ödendiğini bildirerek, “TFF’nin bize kısım kısım gönderdiği ufak meblağlar karışıldığında Nasuf hocanın alacağı ödenmiştir. Nasuh Hocanın bugün itibariyle Karaman Futbol Kulübünden hiçbir alacağı yoktur.  Üzüldüğümüz olay senedin 21.10. 2020’de düzenlenip 15.01 2021 ödeme tarihli olup da bu zamana kadar Nasuf hocanın hiçbir girişimde bulunmayıp yeni yönetimi bekleyip hiç kimseye sorgu sual yapmadan bu senedi icraya verip bizi böyle zor günümüzde daha da zora sokması çok üzücü bir olaydır. Nasuf hocanın alacağının bizimle hiçbir alakası olmadığı halde bu borcun bize yüklenmesi ve bir Karamanlı olarak bize danışmadan icraya verip de bu yollardan tahsil etmesi bizleri derinden üzmüştür. Kendisine bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.