Teknik Patron Zafer Hizarci ligde az forma şansı bulan oyuncularla mücadeleye başladı. İlk yarıda birçok fırsattan yararlanamayan temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, Burdur MAKÜnün ender bulduğu kontra atakları da başarı ile savuşturdu. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. 

unibet giriş


İkinci yarıya 3 değişiklikle başlayan temsilcimiz, Burdur MAKÜyü sahasına adeta hapsetti. Tek kale geçen maçta temsilcimiz birçok net fırsatı gole çeviremedi. 70. Dakika da ise Yardımcı Hakem Mehmet Saldıranerın yüzüne korner direği çarptı ve oyun alanına ambulans geldi. Yardımcı hakemin tedavisinin ardından maç devam etti. Mücadelenin dozunun arttığı son dakikalarda da gol sesi çıkmadı ve 90 dakika 0-0lık eşitlikle biterken müsabaka uzatma dakikalarına gitti.


Uzatma dakikalarının ilk yarısında aradığı golü 95. dakikada Umut Dilekin ayağından bulan Karaman Futbol Kulübü büyük bir sevinç yaşadı. İlk uzatma devresinde başka gol sesi çıkmadı ve 105 dakika temsilcimizin 1-0lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci uzatma devresine adeta fırtına gibi başlayan temsilcimiz, Hasan Çavdarın 109. Dakika da attığı golle farkı ikiye çıkardı. Maç bu skorla sona erdi ve Karaman Futbol Kulübü ismini bir üst tura yazdırdı.


Karaman FK 18 Eylül Pazar günü Saat: 15.30da ligde Elazığ Karakoçan'ı ağırlayacak.