İşte Karaman Futbol Kulübü ile Uşakspor arasındaki 2. Lig Kırmızı Grup 7. hafta karşılaşmasının özeti:

Karaman Futbol Kulübü, kendi evinde Uşakspor'u ağırladı. Maçın orta hakemi, Eskişehir Bölgesinden B Klasman hakemi Süleyman Bahadır'dı. Yardımcı hakemler ise Balıkesir Bölgesinden Hasan Cebeci ve Konya Bölgesinden Bedirhan Soydemir'di. Maçın 4. hakemi ise Eskişehir Bölgesinden Tolga Tuna olarak görev yaptı.

Karaman Futbol Kulübü, şu kadro ile sahaya çıktı: Hayrullah Mert Akyüz, Alper Tursun, Mete Yıldız, Ahmet Furkan Özcan, Özcan Aydın, Ömer Faruk Gümüş, Berkan Turan, Kadir Kaan Yurdakul, Nadir Çiftçi, İbrahim Can Köse ve Polat Abay.

Uşakspor ise şu kadro ile mücadele etti: İbrahim Bağcı, Aras Aydın, Tolga Cokkosan, Sertan Yiğenoğlu, Oğulcan İnanç, Şamil Başaran, Cem Aktaş, Ahmet Hakan Şahin, Ömer Faruk Çalışkan Ege Özkayımoğlu ve Ömer Gür.

Karaman Futbol Kulübü, maça istekli bir şekilde başladı ve dakika 10'da Nadir Çiftçi'nin frikik vuruşuyla rakip kaleye tehlikeli geldi, ancak Uşakspor kalecisi İbrahim Bağcı topu kornere çeldi. Dakika 17'de ise İbrahim Can Köse'nin şık vuruşuyla Karaman Futbol Kulübü öne geçti. İlk yarı sonucunda Karaman Futbol Kulübü, Nadir Çiftçi'nin attığı bir golle soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıya da etkili bir başlangıç yapan Karaman Futbol Kulübü, İbrahim Can Köse'nin direğe takılan aşırtma vuruşuyla bir gol daha buldu. Ardından dakika 63'te İbrahim Can Köse bir kez daha sahneye çıkarak takımına dördüncü golü kaydetti. Karaman Futbol Kulübü, Uşakspor'un ataklarını püskürterek maçı 4-0 kazandı.

Bu galibiyetle 6 haftalık galibiyet hasretine son veren Karaman Futbol Kulübü, bir sonraki maçta 14 Ekim Cumartesi günü saat 15.30'da BLD. Derincespor ile karşı karşıya gelecek.