Karşılaşmayı Şanlıurfa bölgesi orta hakemi Erhan Kutlu, yardımcıları Mehmet Yılmaz Çalışır ve Gökhan Salduz, Dördüncü hakem Muhammet Çalışkan hakem triyosu yönetti.
Karaman Futbol Kulübü’nü hafta içi olmasına rağmen Karamanlılar yalnız bırakmadı.


Maça tutuk başlayan temsilcimiz ilk 20 dakika organize olmakta zorlandı. Bayrampaşaspor dakika 10 da Ramazan Çeri ile geliştirdiği atakta direğe takıldı. İstanbul temsilcisi bir korner atışında karşı karşıya pozisyonda topu dışarıya gönderdi. Karaman FK yavaş yavaş maça ağırlığını koymaya başladı. İlk tehlikeli atağını Ensar Kemaloğlu ile bulan temsilcimiz bu pozisyondan yararlanamadı. Temsilcimiz ataklarını rakip kalede sıklaştırdı ve bunun meyvesini dakika 37 de savunmadan dönen topa kaptan Akın Akman yarım vole ile gelişine tam köşeye muazzam bir gole imzasını atarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonlarında Kadir Bakırtaş ile atağa çıkmak isteyen Karaman Futbol Kulübü kaptırdığı topta kalesinde çok net bir tehlike yaşadı. Bayrampaşaspor oyuncusu Yiğit Gümüş karşı karşıya pozisyonda topu az farkla dışarıya gönderdi. Bu atağın ardından ilk yarı bitti ve Karaman FK soyunma odasına kaptan Akın Akman’ın enfes gölü ile 1-0 önde girdi.


İkinci yarıda Bayrampaşaspor ilk etkili atağını geliştirdi. Dakika 51 de Alperen Aydın ceza sahasının hemen dışında vuruşunda topu kalenin üstünden auta gönderdi.
Karaman FK dakika 53 de Umut Dilek zor pozisyonda kontrol etti ama son vuruşu yapamadı. 


Oyunun kontrolünü iyice eline alan temsilcimiz dakikalar 55’i gösterirken İlyas Ural defanstan kanata uzun topla Samet Aydın’ı gördü, Samet bekletmeden boştaki arkadaşı Ensar Kemaloğlu’na topu gönderdi. Güzel gelen pası tek vuruşla ağlara gönderen Ensar Kemaloğlu farkı 2’ye çıkaran golü attı.


Bayrampaşaspor farkı 1’e indirmek için tüm hatlarıyla gol aramaya başladı. Dakika 63 de ceza sahası içinden Yusuf Emre’nin şutunu kaleci Onur Küçük zorda olsa kornere çelmeyi başardı.


İstanbul temsilcisinin baskısını kıran Karaman FK dakika 66 da Akın Akman’ın ara pasında topla buluşan Ahmet Teker çapraz açıdan şutunu çekti, Bayrampaşaspor kalecisi Ahmet Doğan topu kornere çeldi.


Dakika 70’de etkili gelişen Bayrampaşaspor atağında Yiğit Gümüş çok net fırsatta kaleci Onur’u yine geçemedi.


Dakika 73 de organize gelişen Karaman Futbol Kulübü atağında Akın Akman’ın derinlemesine savunma arkasına pasında kaleci ile karşı karşıya net fırsatta Ensar Kemaloğlu topu dışarıya attı.


Bayrampaşaspor kaptığı top sonucu tek pasla Zafer Şensoy’u topla buluşturdu. Onurla karşı karşıya kalan Zafer şutunu çekti ama Onur Küçük bu net golü de çıkartarak İstanbul temsilcisinin umutlanmasına izin vermedi.


Tüm hatları ile hücum eden Bayrampaşaspor ileride topu kaptırdı. Temsilcimiz hızla kontra atağa çıktı Akın’ın pasında Umut Dilek rakibini geçerek çok rahat bir gol vuruşu ile durumu 3-0’a getiren golü attı.


Maçta başka gol sesi çıkmazken Karaman Futbol Kulübü puanını 30’a çıkardı. Temsilcimiz 2 haftadır kaybettiği puanları bu galibiyet ile telafi etmiş oldu.
Karaman FK bu galibiyet ile en yakın takipçisi Kestelspor’un Bay geçtiği haftada hata yapmayarak bir maç fazlası ile puan farkını 4’e çıkardı. Bayrampaşaspor bu mağlubiyet ile 10 maçtır ligde galibiyet hasretine son veremedi.


Karaman Futbol Kulübü ligin 14. haftasını Bay olarak geçecek. Temsilcimiz Bay haftasından sonra 4 Aralık Pazar günü Trabzon temsilcisi Ofspor'a konuk olacak.