Karaman FK ile 23 Elazığ Futbol Kulübü arasındaki maçı İzmir bölgesinden Levent Balcı, yardımcıları Manisa Bölgesinden Gökhan Özkan, Gümüşhane Bölgesinden Erdem Tanış ve 4. Hakem Nevşehir bölgesinden Esad Sadık Demirtaş hakem triosu yönetti. 

23 Elazığ FK karşısında birçok eksiği ile giden Karaman FK ilk yarı etkili bir oyun oynadı. Ahmet Teker ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayan temsilcimiz soyunma odasına 0-0 eşitlik ile girdi.  

İkinci yarıda ortada giden maçta takımlar yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi. Karaman Futbol Kulübü baskısını artırsa da istediği golü bulamadı. Ev sahibi 23 Elazığ FK dakika 60’dan sonra oyunun kontrolünü eline alarak pozisyonlar bulmaya başladı. İlk tehlikeli atakta Ekrem Sütçü Elazığ 23 FK’nın golünü atarak ev sahibi ekibi 1-0 öne geçiren golü attı. İlk golün şokunu üstünden atamayan temsilcimiz 9 dakika sonra kalesinde 2. golü gördü. 75. Dakika da Şeyhmus Aksu sahneye çıkarak 23 Elazığ FK’nın 2. golünü kaydetti. Maçta başka gol sesi çıkmazken Karaman FK liderliğini haftalar sonra Kestelspor’a bıraktı.  

Karaman FK, 5 Şubat 2023 Pazar günü kendi evinde saat 14.00’da Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.