Karaman Futbol Kulübü ile Ergene Velimeşe SK arasında oynanan mücadelede de Karabük bölgesinden Taner Tuncer düdük çaldı. Yardımcılıklarını ise Ankara bölgesinden Şükrü Mert ve Kayseri bölgesinden Turan Çelik yaptı.


Ramazan ayında olmasına rağmen Karamanlı sporseverler mücadeleye yoğun ilgi gösterdi. Karaman FK ilk yarıda sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Korner de ise bir topu direğe takılan temsilcimiz akınlarına rağmen bir türlü kilidi açaçacak golü bulamadı. İlk yarı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı. 
2. Yarıya seyircisinin desteği ile başlayan Karaman FK Ahmet Karademir'in şutları ile rakip kaleyi yoklamaya başladı. Orta hakem Taner Tuncer'in kararları Karaman FK futbolcuları ve taraftarları tarafından tepkiye neden oldu. Tüm hatları ile gol arayan temsilcimiz meşin yuvarlağı bir türlü içeriye sokamadı. Maçın son dakikalarına gelirken ortalık bir anda karıştı. Ergene Velimeşe SK ve Karaman FK oyuncuları, teknik heyeti birbirine girdi. Bu arbedede Karaman FK'dan İlyas Ural, Ergene Velimeşespor'da Burak Alakuş kırmızı kart gördü. Maç başladığı gibi 0-0 bitti. Maçın son düdüğü gelmesi ile beraber tribünlerden tepki sesleri yükselmeye başladı.


Temsilcimiz Karaman FK'nın rakipi Iğdırspor ise Kınay Bulvarspor'u 4-0 geçerek 1 maç eksiği ile puan farkını 2'ye çıkardı. Karaman Futbol Kulübü son 2 iç saha maçında berabere ayrıldı ve gol sevinci yaşayamadı.