TFF 3. lig 2. gruptaki lider Karaman FK, ligin 11. Haftasında Kemal Kaynaş Stadyumunda Kuşadasıspor ile karşı karşıya geldi.  


Oynanan mücadeleyi Gürel Uzuner yönetirken, yardımcılıklarını Selçuk Gökgöz ve Halit Karacabay yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Evren Aydoğan'dı.


Karaman Futbol Kulübü seyircisinin desteğiyle maça istekli ve arzulu başladı. Yaptığı etkili ataklarla gol arayan temsilcimiz ilk yarıda bir topu da direkten döndü. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. İkinci yarıya da etkili başlayan temsilcimiz yaptığı ataklardan sonuç alamadı. Ender gelişen Kuşadasıspor atağında Karaman FK defansı eksik yakalandı ve Muhammet Özvardar etkili bir vuruşla dakika 60'da Kuşadasıspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Temsilcimiz bu gole yanıt vermek için tüm hatlarıyla hücum etti. Kullanılan köşe vuruşunda Orhan Nahırcı indirdi ve Ahmet Teker topu dakika 84'de ağlara gönderdi, durumu 1-1'e getiren golü attı. Maçın son anlarına kadar gol arayan temsilcimiz Kuşadasıspor kalecisi Mehmet Demircan'ı geçemedi ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.