Karaman Futbol Kulübü Yönetim Kurulundan yapılan açıklamaya göre; 

"Kulübümüz Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun ile son bir hafta içinde birtakım görüşmeler gerçekleştirmiştir. Sayın Valimiz, daha öncekilerde dahil olmak üzere kendisiyle yaptığımız tüm görüşmelerde şartlar ne olursa olsun kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğini defaatle dile getirmiştir.

Şehrimizde görev yapmaya başladığı ilk günden bu yana kulübümüzün içinde bulunduğu sorunlarla mesai mefhumu gözetmeksizin yakından ilgilenen ve bu sorunların çözümü için yoğun çaba sarf eden Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda elinden gelenin fazlasını yaparak camiamızın sevgisini kazanmıştır.

Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun , Karaman Yeni Stadyumu’muzun bitirilmesi için gerekli çabayı göstermiş kulübümüzün ve şehrimizin iyi yerlere gelmesi için gerekli özveriyi göstermeye devam etmektedir. Karaman Futbol Kulübü olarak; Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun'a çok kıymetli destekleri, camiamıza gösterdiği teveccüh için bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonraki yıllarda da Karaman’a ve Karaman Futbol Kulübümüze yaptığı hizmetlerde yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Yanı sıra yine desteklerini ve çabalarını bir an olsun eksik etmeyen Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sn. Ali Yener Terlemez'e, İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Sn. Ali Osman Bebek'e, İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürümüz Sn. Murat Yılmaz'a çok teşekkür ediyoruz. Ne demiştik? Birlikte başaracağız! Karaman Futbol Kulübü Yönetim Kurulu"