Ayhan Taş 4 yıldır Karaman Emniyet Müdürlüğü görevini yürütüyordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameye göre Emniyet Genel Müdürlüğü emrine verildi. Emniyet Müdürlerinin yeni görevine başlaması için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni atamalar yapıldı.

Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Okumuş, Karaman'a atanırken, Karaman İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ayhan Taş, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine verildi.

Yeni Karaman İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş Kimdir?

Trabzon'un Araklı ilçesinde 04 Nisan 1970 tarihinde doğan Okumuş, 1993 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu ve polislik kariyerine Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde Komiser Yardımcısı olarak başladı. Kariyeri boyunca Kayseri, Ankara, Kars, Samsun, Iğdır, Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu ve Sivas illerinde çeşitli birimlerde görev yaptı.

2017 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Okumuş, Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda görevlendirildi ve ardından 27 Aralık 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Selçuk Okumuş, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atamasıyla birlikte bu göreve başlamış olacak. Yeni görevinde başarılar dileriz.