Tören, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Şimşek'in Kur'an-ı Kerim okuması ile başladı. Programın devamında, Okul Müdürü Mustafa Özer, bu sene mezun olan ve böyle anlamlı bir mezuniyet programı tertip eden öğrencilere teşekkür etti. Konuşmasında, Filistin meselesinin ve Gazze'nin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Özer, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olmanın bir mesuliyet taşıdığını ve bu mesuliyetin tüm hayatları boyunca devam edeceğini ifade etti.
Mezun olan öğrencilerden Osman Nuri Karabacak ve Numan Sarı, yaptıkları konuşmalarda, dört yıl boyunca kendilerine dava şuuru veren okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Program, aziz şehitlerimiz ve Filistin-Gazze şehitleri için yapılan dua ile sona erdi.
Törenin sonunda, toplu hatıra fotoğrafı çekilerek Okul Müdürü Mustafa Özer, mezun öğrencilere hediyelerini takdim etti. Bu anlamlı mezuniyet töreni, öğrencilere ve katılımcılara duygusal anlar yaşattı.





