Karaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, bu konuda yaptığı açıklamada, "Ülkemiz genelinde çoğu ağız ve diş sağlığı merkezinde sunulmayan, girişimsel bir işlem olan implant uygulamasını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Artık bu tedavi metodu için vatandaşlarımız merkezimize başvurabileceklerdir." şeklinde konuştu.
Yurdakul, hizmet kalitesini artırmak ve Karaman halkına daha etkili hizmet sunabilmek adına ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, "Sağlığın ağızda başladığı inancı ve ağız ve diş sağlığının hayatımızda önemli bir yeri olduğunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yeni uygulamamızın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Ayrıca Yurdakul, vatandaşların bu hizmetten faydalanabilmeleri için Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu almaları gerektiğini vurguladı. Randevu almak için www.mhrs.gov.tr adresini ziyaret edebilecekleri gibi ALO 182'yi de kullanabileceklerini belirtti.





