Ziyaretine Kazım Karabekir Belediyesinden başlayan Ayşe SUCU’ ya karaman İyi Parti İl ve ilçe teşkilatları da eşlik etti. Heyet, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Recep BOYACIOĞLU’ nu makamında ziyaret ettikten sonra esnafı gezerek seçim çalışmalarına destek verdi.

Sn. Ayşe SUCU, Karaman İYİ Parti İl Başkanı İsmet İ. HATİPOĞLU, Belediye Başkan adayı Nihal TÜMENE, Belediye Meclis adayları ve yönetim kurulu üyeleri, Karaman merkezde esnaf ziyareti ile programına devam etti. Esnafla konuşmalarında ülkenin içinde bulunduğu sorunlara değinen SUCU, çözümün yerelde başlaması gerektiğini belirterek bunun için İYİ Partinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Sn. SUCU’ nun esnaftan ve halktan gelen olumlu karşılıktan memnun kaldığı görüldü.

Ziyaretine, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile devam eden Sn. SUCU, esnafın durumu ve yaşadığı sorunlar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Sn. SUCU ve beraberindeki heyet, sanayicilerin karşı karşıya kaldığı ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sn. Ayşe SUCU’ nun Karaman ziyareti, İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programıyla sona erdi. Programda, Karaman İYİ Parti İl Başkanı İsmet İ. HATİPOĞLU, Belediye Başkan adayı Nihal TÜMENE, Belediye Meclis adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen SUCU programın bitiminde gündemi değerlendirdi. Ülkenin içinde bulunduğu durum ile ilgili olarak; öncelikle ekonomik koşulların halkı canından bezdirdiğine değinmenin yanında, göçmen sorununun nüfus artış hızıyla birlikte yakın gelecekte ülkemiz için büyük bir tehlike haline geleceğinin altını çizerek, toprak satışlarıyla da birleşince “Filistin gibi olabiliriz” dedi. SUCU konuşmasında, Milli Eğitimdeki sorunlara ve yaşanan ahlaki çöküntü konuları gibi birçok konuya da değinerek bu gidişe dur demek için İYİ Parti’nin desteklenmesini istedi. Seçimler konusunda iyi temennilerin ardından Sn. Ayşe SUCU Karaman’dan ayrıldı.