Programa ,Din Ögretiminde sorumlu Karaman İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve KMÜ İslamî İlimler Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Duran Ali Yıldırım da iştirak etti.

Sabah Namazı sonrasında zikir,tesbihat ve tehlil'in ardından Doç.Dr.Duran Ali Yıldırım bey veciz bir sohbette bulundu.Daha sonrasında birbirinden güzel ilahilerin meşk edildiği program; aşrı şerif ve duânın yapılmasıyla nihayete erdi .
Program sonrasında programa iştirak eden ögrencilere ve cemaate arabaşı çorbası  ikram edildi .
Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Özer;
"Programa iştirak eden hocalarımıza ve rahat yataklarından feragat ederek camiye koşan namaz sevdalısı gençlerimize ve kıymetli cemaatimize,Araboğlu Camii İmam Hatibi İskender Kayhan  hocama ,programı beraber hazırladığımız,talebelerimize Arabaşı çorbasını hazırlayan Rafet Nas İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ümüt Ibrahim Öztürk hocama,bizleri yalnız bırakmayan ,Karaman İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt beye,KMÜ İslamî İlimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Duran Ali Yıldırım Hocamıza ve programda emeği geçen tüm talebelerimize,idarecilerimize ve ögretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.