İKEV, İstanbul'daki herhangi bir üniversiteyi kazanan gençlerimiz için sunulan açık bir kapıdır. Aynı zamanda Karaman'lı hemşehrilerimizin İstanbul'a yolu düştüğünde kendilerini evinde hissetirecek dostlarının olduğu bir eğitim vakfıdır.

 

İKEV öğrenci yurdu eğitimde yüksek standartları hedefleyen, ahlaklı ve erdemli bir üniversite neslinin yetişmesini misyon edinmiş anlayışlı yönetimi ve deneyimli personeliyle değerli öğrencilerine en iyi hizmeti sunmayı, kurum politikası olarak benimsemiştir. 

 

Bu yıl da yardıma ihtiyacı olan başarılı ve İstanbul'da okuyan 13 öğrenciye ücretsiz konaklama imkanı sunan İKEV öğrencilerine tam destek vererek onlara bu yolda yalnız olmadıklarını bir aile sıcaklığıyla hissettiriyor.

 

 

Tüm bunlara ek olarak uygun fiyat ve ödeme koşulları ile öğrencilerine kaliteli ve temiz bir konaklama alanı sunan İKEV öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak konaklama hizmetini yüzlerce öğrenciye kaliteli bir şekilde sunmaktadır.

 

13 öğrenciye ücretsiz konaklama hakkı ve buna ek olarak durumu olmayan öğrencilerden ücret almayan İKEV, normal öğrencilere yurt tarife fiyatından %40 indirim imkanı sunuyor. Gelir durumuna göre ise ilave indirim yapabiliyor.

 

Vakıf merkezinde tüm bu hizmetlerin yanında öğrencilere yemek veriliyor. Ayrıca şehir içi geziler, Çanakkale Şehitlikleri gibi  geziler de yapılıyor. 

 

 

Aynı zamanda 4 yıldır Karaman'lı öğrencilerine Work and Travel kapsamında Amerika'da hem çalışıp hem seyehat etme olanağı sunan İKEV öğrencilerinin her daim arkasında.