Hyundai Arıtma Sistemleri Karaman Bölge Bayisi sizlerin sağlığı için en büyük öneme sahip olan unsurların başında gelen içme suyunu kalite bir şekilde hizmetinize sunmaktadır. 

Her evde kokusuz, renksiz, berrak ve ic?imi yumuşak su istiyor olsun dedik ve;

SENETSİZ!

KEFİLSİZ!

KARTSIZ!

Ayda sadece 200 TL elden taksitle satışlar başlamıştır.

Kampanya tarihleri olarak firma 01.12.2020- 31.12.2020 tarihleri arasını belirlemiştir. 

SUYUNUZA DOKUNAN TEK SİZ OLUN!

Ters Ozmoz teknolojisi ile temiz ve sağlıklı suyu, damacana zahmeti olmadan pratik bir erişim sağlayarak , 5 aşamalı filtrasyon sistemi ile (filtre değişim süreleri 1 yıl olmak üzere) geniş kapsamlı bir hizmet vermektedir. Aynı zamanda Hyundai Su Arıtma Cihazları organik filtresi ile 8,5 pH değerinde alkali su üretmektedir.

 

Arıtılmış suyun lezzet açısından doğal kaynak suyundan farkı yoktur.İçinde tortu bulunmaz. Pas, çamur, asbest gibi borulardan geçen tanecikler olmaz.Şelale suyu gibi bol miktarda oksijen içerir. Uzun süre beklemediği ve hep yenilendiği için tazedir.Herhangi bir mikro organizma barındırmaz. Arsenik, nitrit, kurşun, cıva, asbest karışımları içermez.

 

Hyundai Arıtma Sistemleri Karaman Bölge Bayisi, bünyesinde bulundurduğu bütün ürünleri NSF onaylıdır. Arıtma cihazları ev ve iş yerlerinizdeki koşullara geliştirilen filtreleme sistemleri sayesinde en etkili arıtımı sağlıyor.

Hyundai Arıtma Sistemleri Karaman Bölge Bayisi!

 

Hyundai Su Arıtma Cihazları Ev Tipi Su Arıtma Cihazları  Endüstriyel Su Arıtma Cihazları Filtreler Arıtmalı Sebiller Yedek Parçalar

Hyundai Su Arıtma Cihazları'nda cazip fiyatlar sizi bekliyor.

Adres:

Kirişçiler Mahallesİ Zeytİn Dalı Bulvarı  no:40/C karaman

İrtibat:

338 214 5570 539  861 5304

www.suaritmakaraman.com