Kumarhane işletmecilerinin, yurt içi ve yurt dışından kente gelip yüksek paralarla kumar oynayan müşterilerini fişlediği öğrenildi. 
Adana Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Ahlak Büro Amirliği, Seyhan ilçesindeki bir plazada bulunan bir hukuk bürosunda kumar oynatıldığı bilgisini aldı. Konuya ilişkin araştırma yapan polis, Türkiye`nin çeşitli illerinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde kumarhane işleten çeşitli kişiler tarafından büronun açıldığı bilgisine ulaştı.
2 ay süren teknik takibin ardından mekana operasyon yapan polis, kumar oynattığı iddia edilen Eyüp V., Mehmet Burak Ç., Suat S. ile kurpiyerlik yapan Deniz Ç. ve Aysun G.`yi gözaltına aldı.
Kumarhanede, değeri yüz binlerce lirayı bulan ve yurda sokulması yasak rulet, poker ve çeşitli kumar sistemleri ele geçirildi.
Zanlıların hukuk bürosu adı altında bir mekan seçmelerinin sebebinin, savcı izni olmadan baskın yapılamaması olduğu ancak Olağanüstü Hal nedeniyle baskının gerçekleştirildiği bildirildi.
Kumarhanede bulunan dizüstü bilgisayarda, birçok önemli iş adamına ait özel bilgiler ortaya çıktı. Zanlıların müşterileri kumar oynadıkları miktara, becerilerine göre kategorize ettiği öğrenildi.
Baskın sırasında kumar oynarken suçüstü yakalananlara 219 lira işlem yapılırken, gözaltına alınan 5 kişiye kumar oynatmak ve yer sağlamaktan yasal işlem yapıldı.