Antalya`da bir otomobilden yüksek miktarda para çalan 3 zanlı, polisin takibi sonunda Muğla`nın Bodrum ilçesindeki bir otelde tatil yaparken yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları paralar da sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya`nın Muratpaşa ilçesi Mehmetçik Mahallesinde bulunan bankaya para yatırmak için gelen bir kişi, banka şubesine yatırmak için hazırladığı 56 bin TL ve 470 Euro parayı çanta içerisine koyarak kullanmış olduğu otomobilin bagajına bırakıp kısa süreliğine aracının başından ayrıldı. Bu sırada otomobilin yanına gelen şüpheli 3 kişi otomobilin kapısı ve bagaj kısmını açarak çanta içerisinden paraları alıp gri renkli otomobille kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayın aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanması için olay yeri ve çevresinde çok sayıda güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı.

Tatil yaparken yakalandılar

Yapılan çalışmalar neticesinde 56 bin lira parayı otomobilin bagajından 3 kişinin çaldığı ve zanlıların gri renkli otomobille kaçtıkları tespit edildi. MOBESE kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlıların Muğla`nın Bodrum ilçesine gittiklerini ve Bodrum`da lüks bir otelde kaldıklarını tespit etti. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortaklaşa çalışma neticesinde olayı birlikte gerçekleştirdikleri tespit edilen M.Ç, Y.Ç ve K.G isimli şüpheliler, yapılan eş zamanlı operasyonla konakladıkları otelde yakalandı.

Şüphelilerin kalmış oldukları otel odalarında ve araçlarında yapılan aramada çalınan paralar bulundu. Paralar sahibine teslim edilirken, yakalan 3 zanlı sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık Zanlılarının 5 Yıldızlı Tatiline Polis Baskını

Hırsızlık Zanlılarının 5 Yıldızlı Tatiline Polis Baskını