CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in bu açıklamasına Karaman Milletvekili İ. Atakan ÜNVER ve CHP Karaman il teşkilatı destek veriyor mu? sorusu akıllara geldi.

Karaman ve Türkiye gündemine konuştuğu sözlerle oturan Gürsel TEKİN'in bu denli açıklamalarına Karaman Milletvekili İ. Atakan ÜNVER ve CHP Karaman il teşkilatı ne düşündükleri ve merak edilen konulara ne gibi bir açıklamaları olduğu Karaman kamuoyu tarafından bir açıklama meklenmektedir.

  • Gürsel Tekin’in düşünceleri kendi bireysel düşüncelerimidir yoksa Cumhuriyet Halk Partisinin Düşüncelerinimi ifade ediyor.?
  • PKK'ya terör örgütü diyemeyen ve terörle bağını kopartamayan HDP'nin bu 6'lı masanın neresindedir?
  • Şimdi vatandaş soruyor: Acaba hangi bakanlıklar? İçişleri mi, Milli Savunma mı?

KILIÇDAROĞLU HDP'YE KAPILARI AÇIK BIRAKTI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FOX TV'de İsmail Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programına katıldı. Programda Bakanlık konusunu değerlendiren Kılıçtaroğlu, HDP için Bakanlık konusunu yüzeysel geçerek HDP'ye kapıları kapatmadan "Karar alınırken altı lider oturup karar alacağız" ifadelerini kullandı.

Gürsel Tekin’in “HDP’ye bakanlık” açıklamasını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Karar alınırken altı lider oturup karar alacağız. Dolayısıyla şu veya bu herhangi bir şekilde ironi de yapabilir başka bir konuşma da yapabilir. Burada önemli olan altı liderin karar almaları. Ve aldıkları kararları kapı arkasında değil kamuoyu önünde duyurmaları. Madem devlette saydamlığı savunuyoruz kendi aramızda da saydam olmalıyız” dedi.