MUSTAFA FLOWERS ÇİÇEK, ÇİKOLATA DUALARLA HİZMETE AÇILDI

Kirişçi Mahallesi Yunus Emre Caddesi no 27 sayılı yerde hizmete başlayan ?Mustafa Flowers? renkli ve konfor dolu dekoru ile Karaman?da sektörde eşsiz bir mekan kazandırdı.

Karaman?da çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta Kuran?ı Kerim tilaveti okundu. Davetlilere çeşitli ikramların yapıldığı açılış sonrasında işletme sahibi Karaduman, tebrikleri kabul ederek katılımcılara bu özel günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. 

Karaman ve bölgesine kazandırdığı bu tatlı ve şirin mekanında çiçeklerin yanı sıra çikolata ve şekerleme ürünlere ile çeşitli oyuncuların da satışını yapan Mustafa Karaduman; ?Halkımıza karşı kalite ve güven dolu hizmeti önemsiyoruz. İmkanımız dahilinde Karaman?ımıza güzel ve hoş bir işyeri kazandırdığımızı düşünüyorum. Başarılı olmayı hedefliyor, müşterilerimizin her türlü beklentilerine cevap verecek çok çeşitli ürünlerimizi beğendirmek istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.?dedi.

Larende.com ailesi olarak, işletme sahini Mustafa Karaduman ve çalışanlarını tebrik eder ?Mustafa Floowers? isimli Çiçek ve Çikolata satış işyerine hayırlı ve bol kazançlar dileriz.