Bedensel  engelli  Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi 17 yaşındaki Fatih Kılıç, tek hayali olan Fatih Terim ile tanışmanın ve Galatasaray maçını seyretme mutluluğunu yaşadı. 
Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresi ,Galatasaray?ın hiç bir maçını kaçırmayarak izleyen ve Fatih Terim`e büyük sevgi duyan bedensel engelli Fatih`in  tek hayalini  gerçekleştirdi. 
Piri Reis Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan Fatih`e 5 yaşında Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığı teşhisi konuldu. 8 yaşına kadar yürüyen Fatih, daha sonra yürüyemez duruma geldi. Fatih şimdi elektrikli tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürüyor.
Bedensel engelinden dolayı okul yaşamına evde eğitim hizmeti alarak devam eden Fatih Kılıç, yaptığı açıklamada, "Küçüklükten beri Galatasaray`a ilgim vardı. 2012 yılında Süper Kupa maçı vardı. O maçta Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayıp maçı kazanmıştı. Galatasaray kupayı kazanında Galatasaray`a olan ilgim daha da arttı. O günden bugüne kadar ilgim artarak devam etti" dedi.
Bu ilgisini ailesinin, okul müdürü Mustafa Özer ile paylaşması neticesinde yapılan girişimler ve öğretmeninin gayretiyle öğrencimiz Fatih, FatihTerim ile tanışarak Galatasaray - Konya maçını seyretti.

Konyaspor maçı öncesi Galatasaray Takımı Konya`ya geldi. Karaman`dan Konya`ya giden Fatih ve Ailesi burada Fatih Terim ile görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Fatih Kılıç, Fatih Terim ile tanışıp sohbet etti, fotoğraf çektirdi. 
Öğtetmenimiz, Fatih Terim `e görüşme esnasında Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi adına hediye takdim etti.
Fatih Kılıç ve ailesi okul müdürü Mustafa Özer ` e ilgi ve alakalarından dolayı  çok teşekkür ederek kendilerini ziyaret ettiler.
Okul müdürü Mustafa Özer ,Fatih`in mutlu olmasının kendilerini de çok sevindirdiğini ifade ederek,bu buluşmanın gerçekleşmesinde emekleri olan sayın Valimiz Fahri Meral beye,Zehra Meral hanımefendiye,öğretmenimiz Bahar Akdoğan`a,Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine,Galatasaray yönetimine,Fatih Terim beye teşekkür ettiler.