Güngör, Karaman'ın köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinliyor ve hizmet odaklı bir yaklaşım benimsemeyi vurguluyor.

Aynı şekilde diğer İl Genel Meclis Üyesi adayları olan Adem Gök, Ahmet Gürbüzkol, Süleyman Şentürkoğlu, Hakan Yıldırım ve İhsan Yıldırım da Merkez köylerindeki vatandaşları ziyaret ederek onların endişelerini ve beklentilerini dinliyorlar. Vatandaşlar, geçmişte verilen sözlerin yerine getirilmemesi ve hizmetlerde ayrımcılık yapıldığına dair şikayetlerini dile getiriyorlar.

Genç ve liyakat sahibi adaylara duyulan güven artarken, vatandaşlar değişim için umutlu bir şekilde kendilerini ve partilerini desteklediklerini ifade ediyorlar. Bu buluşmalar, adayların yerel yönetimde daha şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımı benimsemelerine olanak tanıyor ve seçim sürecinde vatandaşların seslerini duyurabilmelerine olanak sağlıyor.

Bu buluşmaların, Karaman il genel meclisi adaylarının seçim sürecinde halkla daha yakın temas kurmalarına ve toplumun ihtiyaçlarını daha iyi anlamalarına katkı sağlayacağı düşünülüyor.