Karaman Haber - Larende.com
HV
19 MART Salı 11:47
Advert

FUNDA ÇELİKYÖN MHP'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

14 Mayıs seçimleri öncesi hareketliliğin yaşandığı partilerden biri olan MHP’de aday adaylarının başvuruları sürüyor. Karaman’da da Funda Çelikyön, MHP Karaman Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2023 07:41   Güncelleme : 31-01-2023 09:06
FUNDA ÇELİKYÖN MHP'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

'SIRALAMAM NE OLURSA OLSUN DAVAM İÇİN ÇALIŞACAĞIM''

Karaman MHP Milletvekili aday adaylığını açıklayan Funda Çelikyön :''Devletimizin, milletimizin ve Cumhur İttifakımızın bulunduğu bu zor dönemde davanın adamı olarak sağa sola bakmadan bu mukaddes davaya hizmet etmek için Mayıs 2023 seçimleri için milletvekili aday adayı oldum.Siz değerli dava arkadaşlarımızla beraber olmaktan şeref duyuyorum.Genel Başkanımın takdiri doğrultusunda sıralamanın neresinde olursam olayım; bu davanın bir neferi olarak partimin, il başkanımın, ilçe başkanlarımın ve tüm teşkilatımın yanında olacağım.Aday adaylığımı genel merkezin ve sizlerin takdirine sunuyorum. Partime ve partililerime hizmet etmek için aday oldum, sizlerden de destek bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

MHP Karaman il Başkanı Yıldızbaş; "Camiamızın sevilen simalarından Yaşar Sümertaş'ın kızı Alaaddin Çelikyön'ün gelini Funda Çelikyön, İl Başkanlığımızı ziyaret ederek 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığı niyetiyle gerekli başvuru şartlarına dair bilgiler aldı. Niyetinin; kendisi ve camiamız için hayırlar getirmesini temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz."denildi.

AdminAdmin

YORUMLAR