Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı'nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Floor Curling Türkiye Şampiyonası gençler kız, erkek ve karma kategorilerinde oynanan son gün maçlarının ardından sona erdi. Yunus Emre Spor Salonu’nda 3 gün süren şampiyonaya 27 ilden 42 okul takımı ve 112 sporcu katıldı.

Katılımın yoğun olduğu şampiyonada genç kızlarda Giresun Espiye Ş. Cengiz Sarıbaş MTAL birinci, Sivas Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi ikinci, Gaziantep Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi üçüncü, Kütahya Pazarlar Spor Lisesi dördüncü, genç erkeklerde Giresun Espiye Ş. Cengiz Sarıbaş MTAL birinci, Muğla Köyceğiz Fen Lisesi ikinci, Afyonkarahisar Spor Lisesi üçüncü, Kastamonu Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi dördüncü, gençler karma kategorisinde ise Denizli Tavas Anadolu Lisesi birinci, Zonguldak Devrek Anadolu Lisesi ikinci, Trabzon Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Kayseri Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Müsabakalardan sonra dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar ise Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez tarafından verildi.