Bu anlamlı etkinliğin organizasyonunu üstlenen isimler ise Okul Müdürü Hasan Erkan, Biyoloji Öğretmeni Esra Kaya Gökçe ve Rehberlik Servisi Öğretmeni Ahmet Özyol oldu.

Okul Müdürü Hasan Erkan, ziyaretin amacını şu sözlerle açıkladı: "Sağlığımızı emanet ettiğimiz doktorlarımızın ne kadar kutsal bir iş yaptıklarının farkındayız. Bu bilinci öğrencilerimize kazandırmak için onlarla beraber sürpriz bir ziyaret yapmayı uygun gördük. Bu programın organizasyonunu üstlenen Biyoloji dersi öğretmenimiz Esra Kaya Gökçe ve rehberlik servisi öğretmenimiz Ahmet Özyol'a teşekkür ederim."

Öğrenciler, Tıp Bayramı dolayısıyla 6 Nolu Aile Sağlık Merkezi'nde görev yapan doktorlara teşekkür etmek ve minnetlerini göstermek amacıyla hazırladıkları çiçeklerle dolu bu sürpriz ziyaret ile doktorların günlerini renklendirdi. Doktorlar da öğrencilerin bu nazik jesti karşısında duygusal anlar yaşadılar ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Bu anlamlı etkinlikle, sağlık çalışanlarının değeri bir kez daha hatırlanmış ve öğrencilere sağlık hizmeti alanındaki kutsal görevlerinin önemi anlatılmış oldu.