4-6 yaş kur-an kursu öğrencileri için Bed-i Besmele Konvoyu ile başlayan program, Kazımkarabekir Belediyesi konferans salonunda devam etti.

Programa Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Kazımkarabekir ilçe Millieğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Jandarma ilçe Komutanı Mustafa Refik Söyler, İlçe Emniyet Amir V. Bekir İlhan, İlçe Müftüsü Ramazan Demirci, AK Parti ilçe Başkanı Yusuf Çetin ve Misafirler Katıldı.

Program istiklal marşı ve saygı duruşu ile başlarken, daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. 4-6 yaş Kur-an kursunde öğrenim gören minikler için Bed-i Besmele töreni düzenlendi. İlçe Müftüsü Ramazan Demirci dua ederek öğrencileri için "Taç Giyme Merasimi" düzenlendi.

4-6 yaş Kur-an kursu öğrencileri tarafından ilahiler ve dua okundu, Daha Sonra Konuşmacı olarak programa gelen KMÜ islami ilimler ğitim fakültesi Dr. Öğrt. Üyesi Murat Gök tarafından "Peygamberimiz Cami ve İrşad" konulu konferans verdi. Program Akarköy Cami İmam Hatibi tarafından ilahi dinletisi ile sona erdi.