Geçtiğimiz günlerde "Gezi Olayları" adı verilen olaylar yaşanmış bazı ulusal basın temsilcileri yurt dışında olayları şişirmenin ve dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan?ı karalamanın derdinde olmuşlardır.

Daha önceden görüldüğü gibi Ermenek faciası sonrası da görülmüştür ki Karaman?da da benzer mantıkla hareket eden basın camiasından kimseler vardır. Öyle ki bu kişiler ulusal basında yer alan bazı ekran yüzlerinin anlayamadıkları konularda aslı astarı olmayan yorumlarına alet olmaktalar. Hatta bu yorumlar üzerinden Karaman?da acının ilk gününden beri olay yerinde yaraları sarmaya çalışan Karaman Valisi Murat Koca?yı karalama gayretinde olmuşlardır.

Öyle umuyoruz ki daha önce başaramadıkları karalama kampanyasında bugün de başarılı olamayacaklar. Ancak bu güruh bu işten vaz geçmeyecek her fırsatta karanlık işlerden ve kişilerden aldıkları güç ile saldırmak için yeni bir girişimde bulunacaklardır.

Karaman halkının teveccühünü almış bir medya kurumu olarak bu tarz yaklaşımları şiddetle kınadığımızı belirtmek isteriz. Herkesin işini yapacağı hatası olanları da üstleri tarafından tespit edileceği bir Karaman arzulamaktayız. Böyle bir ortamda hatası olan varsa elbette bizler de hatalıların karşısında duracağız. Şu unutulmamalıdır ki insanları karalamak asla bir şey kazandırmayacaktır. Bu duruş ve tutumumuzun bilinmesini isteriz.

Larende.com Ailesi