Saadet Partisi Karaman Teşkilatı, Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı her yıl çeşitli etkinliklerle anmaya devam ediyor.

Karaman İl Teşkilatı, Erbakan haftası nedeniyle gerçekleştirdiği etkinlikte Erbakan hocanın vefat yıldönümünde İsmet Paşa Caddesi Kütüklü Park'ta lokma tatlısı dağıtarak Erbakan hocanın ruhuna Fatiha suresi okunmasını talep etti.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş ve Karzımkarabekir İlçe Belediye Başkan Adayı Erkan Ateş standı ziyaret eden vatandaşlara lokma çocuklara çikolatalı gofret ikramında bulundular. Program sonrası kısa bir açıklama yapan Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş, “Erbakan Hoca yalnızca bizim hocamız değildi. Herkesin kalbinde yer bulan vatan sevdalısı bir liderdi. Bizler onu anmaktan dolayı hem hüzünlüyüz, hem de mutlu oluyoruz çünkü burada sohbet imkânı bulduğumuz tüm hemşerilerimiz Erbakan hocamızdan büyük bir sevgi ve muhabbetle bahsediyor, herkes arkasından dua ediyor.

 “HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bizlerde hocamızın bize gösterdiği bu yolda siyasetimize devam edeceğiz hocamızın bize öğretti idealler uğruna bu davada hizmet etmeye devam edeceğiz. Erbakan hocamızın ortaya koyduğu Millî Görüş belediyeciliğini Karaman'a getirecek ve Millî Görüş hizmetlleri ile vatandaşımızı tanıştıracağız. Bizler hocamızın vefatının seneyi devriyesinde hocamızı bir dizi programla anmaya ve anlatmaya çalışıyoruz, teşkilatımız tüm kadrolarıyla bu çalışmalara devam ediyor. Tekrar bu vesileyle Erbakan hocamızı rahmetle özlemle ve minnetle yâd ediyorum” dedi.