Programda, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bu saldırıların insanlık için yarattığı trajedi ele alındı. Son saldırılarda ölenlerin sayısının, çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere on binlerle ifade edilmesi, durumun vahametini gözler önüne serdi.

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Elif Çeliktaş ve Sudurağı Belediye Başkan adayı Muzaffer Arslan da programa katılarak destek verdiler. Çeliktaş, konuşmasında Siyonizm ile mücadelede önemli bir lider olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yolundan gitmenin gerekliliğine vurgu yaptı. Siyonizm'i anlama ve tanıma konusunda Erbakan'ın öncü bir rol oynadığını belirten Çeliktaş, Türkiye'nin ve Müslümanların Siyonist oyunları görebilme yeteneğini artırmak için birlik olmaları gerektiğini dile getirdi.

Çeliktaş ayrıca, Siyonist terörün durdurulması için uluslararası yaptırımların uygulanması gerektiğini savundu. Program, Siyonizm ile mücadelede farkındalık yaratma ve birlik olma çağrısı yaparak, Filistin'e destek mesajlarıyla sona erdi.