Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nden hizmet alan gençlerin muhteşem Mehteran gösterisiyle başlayan etkinlik, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ın açılış konuşması ve öğrenci annesinin seslendirdiği şiir dinletisi ile devam etti.

Programın en çarpıcı anları, Özel Eğitim Anaokulu, Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin sahne aldığı tiyatro, müzik dinletisi ve dans gösterileri oldu. Öğrencilerin performansları, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Vali H. Engin Sarıibrahim ve eşi, etkinlik sonunda engelli öğrencilerle yakından ilgilendi ve sevinçlerine ortak oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mustafa Çakır'ın da katıldığı ziyarette Vali, Durmuş Ali Akbilen ve ailesiyle Yeşilada Mahallesi'ndeki evlerinde buluşarak ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Programa Belediye Başkan Vekili Eyüp Hüsamettin Aslan, Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Kurum Amirleri, AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk, Merkez İlçe Süleyman Kazanç, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de yoğun bir katılım gösterdi.