Dünya Çocuk Hakları Derneği Başkanı ve Türkiye Aile Meclisi sözcüsü Adem Çevik, “Dünya Çocuk Hakları günü”(20 Kasım) ve “Medeni Kanun”un kabulünün (22.11.2011) 19.Yılı” dolayısı ile İstanbul’da, basına yaptığı yazılı açıklamada “Eski normal’den, yeni normale geçiş sürecinde inşallah bizim alameti farikamız olan temel değerlere yabancılaştıran, batı/bâtıl normlarından yakamızı kurtarırız. Fıtrata Hukuka aykırı sözleşmeler ve yasalar ile yapılan zulme sessizlik suç ortaklığıdır ve ateşi hepimizi yakar” dedi.

 

Bugün 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü ve 22 Kasım da, son Türk Medeni Kanununun kabulünün 19. Yılı. Ve biz bugün “Great Reset” ve “Yeni Normal” döneme geçiş sancıları yaşarken “Eski normal” dönemin “norm”larının bize dayattığı din ve ahlak dışı mevzuatlarla baş etmeye çalışıyoruz. Bir yandan da tam böyle bir zamanda millet olarak büyük bir çoğunluğumuzun oy verdiği bir iktidar döneminde! 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği veya Toplumsal Cinsiyet Adaleti' maskesiyle “nötr cinsiyet” cinsiyetsiz toplum Ahlaksız Toplum projeleri geleceğimizi ve ülkemizin milli güvenliğini tehdit ediyor. Sinekleri öldürmek yerine bataklığı kurutmak için; Türkiye Belediyeler Birliği ve benzeri tüm resmi ve özel kuruluşların TCE Toplumsal Cinsiyet Eşitliği maskesiyle eşcinsellik teşvik projelerine dur demek insani imanı vatanı ve vicdani bir vazifedir. Bu bataklığı kurutmaliyiz. Diyanet bile Toplumsal Cinsiyet Adaleti maskesiyle küresel şer güçlere hizmet ettiğinin farkında değil... Malatya Belediyesi'nin "Türkiye’nin Cinsiyetsiz İlk Oyuncu Ödülü 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Sahibini Bulacak!" Ve benzer haberler ile sarsılmaya devam edeceğiz... “Devlet Başkanımızdan Hz Ömer adaleti bekliyoruz ama adaletsizliğe karşı çıkan Ebuzer olmayı düşünmüyoruz.” Karanlığa küfretmeyi bırakalım aydınlık yarınlar için kalkıp elbirliğiyle bir mum yakalım Devletin, devleti ayakta tutan adaletin gerçekleşmesi için mer’i anayasa ve yasaların, yasalara dayalı mevzuatın hukuka uygun olması gerekir. Hukuka uymayan, milli iradeye dayanmayan yasalar suç aletidir. Bugün bir kez daha açık ve net bir şekilde ifade ediyoruz ki, geleceğimizin teminatı olandışında “Yerli ve Milli”, yeni bir mevzuat çalışmasını acilen başlatmaya davet ediyoruz.

 

Bu minvalde cinnet ve cinayetleri önlemek için; öncelikle Toplumsal cinsiyet eşitliği maskesiyle eşcinsellik teşviki projeleri durdurulmalı. Ahlaksızlığı Cinsiyetsizliği Ailesizliği savunan insanlığı ve milli güvenliğimizi tehdit eden STK'lar kapatılmalı. EYS Ebeveyn Yabancılaştırma suç kapsamına alınarak velayeti istismar edenden velayet alınarak karşı tarafa verilmeli. Genç evlilik mağduriyeti giderilmeli 63 yıllık (1938/2001) uygulamaya geri dönülmeli. 6284 uygulamasında da en çok çocuklar ve kadınlar mağdur ediyor acil ıslah edilmeli. Aile reissiz olmamalı. İnsanlık suçu çocuk haczi uygulaması derhal kaldırılmalı.