Son 24 saatte Aylin Sözer Kemal Delbe isimli erkek tarafından, Selda Taş evli olduğu Mehmet Taş tarafından, Vesile Sönmez oğlu Uğur Dönmez, YASEMİN ÇETİNDAĞ eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü.

 

Kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddet ve istismar haberleri her geçen gün artarken son 24 saatte Türkiye’de 4 kadın, erkekler tarafından öldürüldü.

 

AYLİN SÖZER YAKILARAK ÖLDÜRÜLDÜ!

 

İstanbul'da özel bir üniversitede öğretim üyesi olan Dr. Aylin Sözer(48), eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından boğazı kesilip yakılarak katledildi. Olay yerine giden polis ekiplerine de saldıran katil zanlısı Kemal Delbe, gözaltına alındığı sırada linç edilmek istendi. Öğretim üyesinden borç para istediği öğrenilen Delbe'nin üzerinden altın kolyeler çıktı.

 

 

 

YASEMİN ÇETİNDAĞ BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ!

 

Fransa'nın Strasbourg kentinden yaşayan 25 yaşındaki Yasemin Çetindağ'ın kısa süre önce ilişkisini sonlandırdığı bir erkek tarafından öldürüldüğü ifade edildi. 4 çocuk annesi Çetindağ'ın cansız bedeni ormanlık bir alanda bulundu.

 

Fransa basınında yer alan haberlerde, Yasemin Çetindağ'ı öldürdüğünden şüphelenilen 42 yaşındaki eski erkek arkadaşı tutuklandı. Cumartesi günü gözaltına alınan şahıs, Çarşamba günü ev dört çocukta varken bir tartışma yaşandığını kabul etti.

 

Tartışmada, Çetindağ’ı dövdüğünü ve sonra da bıçakladığını söyledi. Çetindağ’ın cansız bedenini banyoya kapattıktan sonra çocukları anneannelerinin evine götürdü. Çetindağ’a ulaşamayan annesi ise polise başvurdu. Çiftin yakın zamanda ayrıldığını bildirildi.

 

Zanlının bir arkadaşının yardımıyla Çetindağ'ın cansız bedenini ormana götürerek gömdüğü ve nehre attığı öğrenildi.

 

Strazburg Cumhuriyeti Savcısı Yolande Renzi, kasten cinayetten iddianame talep etti.

 

 

SELDA TAŞ BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

 

Malatya’da yaşayan Selda Taş, evli olduğu ve çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenilen Mehmet Taş isimli erkek tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

 

 

 

VESİLE DÖNMEZ BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

 

Gaziantep’te yaşayan Vesile Dönmez, şizofreni hastası olduğu iddia edilen Uğur Dönmez tarafından pompalık tüfekle başından vurularak öldürüldü.

 

Akşam saatlerinde annesi Vesile Dönmez’i rehin aldı. Silah sesini duyanların ihbarının ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kendisini eve kitleyen Dönmez polis ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından teslim oldu. Uğur Dönmez, gözaltına alınırken Vesile Dönmez’in başından vurularak öldürüldüğü tespit edildi.