Deniz Yıldızı Balık Restoranı hızlı servisiyle, en iyi ve en taze balıkları ve hiç değişmeyen zengin menüsüyle bir klasik.

 

Ailenizle, dostlarınızla ve misafirlerinizle tercih edebileceğiniz, hem çok beklemeden hızlı servis mevcut hem de değişik tatlar için doğru adres!

 

Kaliteden ödün vermeyen yemekleri, hizmet kalitesi ve atmosferi hep aynı seviyede kalan nadir işletmelerden olan Deniz Yıldızı Balık Restoranı açıldığı günden bu yana mezeleri, deniz ürünleri  ve balıkları ile çıtayı hep daha yükseltti.

 

Deniz Yıldızı Balık Restoranı, müşterilerinin arzusuna göre deniz ürünlerini usta bir şekilde fırında,mangalda veya yağda damak tadınıza hitap edecek şekilde sunuyor.

Müşterilerine özenle pişirilmiş, itina ile servis edilen taze balık menülerinin yanı sıra çeşitli mezeleri ile kendine hayran bırakıyor. Müşterilerinin bu lezzetlerin tadına daha kolay varmalarını sağlamak amacıyla rahatlığın ön planda tutulduğu mekan mevcuttur.

 

Deniz Yıldızı Balık Restoran her zaman taze balık ve leziz mezelerle ve hızlı servisiyle bizleri memnun etmeye devam ediyor.

 

Bu pandemi sürecinde hijyen kurallarına dikkat eden restoran çalışanları tüm Karaman halkı ve misafirlerini geniş kapsamlı menüsü ile ağırlamaya hazır.

Deniz Yıldızı Balık Restoranı paket servisi hizmeti vermemektedir ancak gel al götür sistemiyle hizmet vermektedir.Gel al götür sistemiyle arzu ettiğiniz yemeği Deniz Yıldızı Balık Restoranı ile iletişime geçerek sipariş edebilirsiniz. Yemeğiniz hazır olduktan sonra hazırlanmış paketinizi restorandan alabilirsiniz.

 

Adres :

Alişahane Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi No:99 /A (Perşembe Pazarı içi, Cami Karşısı)

 

İrtibat:

0545 802 20 27 

0338 214 20 27 

 

Facebook: denizyildizibalikkaraman

İnstagram: denizyildizibalikrestoran

 

2020 balık sezonuna bomba gibi giren Deniz Yıldızı Balık Restoranı, seçkin ve zengin menüsü ile sizleri bekliyor. 

 

 

G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konuşma fonksiyonu 200 karakter ile sınırlıdır
 
 
 
Seçenekler : Geçmiş : Geribildirim : Donate Kapat