Cennet Börek ve Mayalı, anne eli değmiş gibi doğal ve lezzetli ürünlerini sizlere sunmaktadır. Cennet Börek ve Mayalı, ürettiği mamullerde kalite ve temizliğe dikkat etmektedir. Zorlu süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde tercih edebileceğiniz hijyenik bir mekan. Üstelik paket servis hizmeti de vermektedir.

 

Unlu mamüller sektöründe yer alan Cennet Börek ve Mayalı, kullandıkları malzemenin kalitesine ve müşteri memnuniyetine daima öncelik verdiklerini ifade ettiler.

 

Cennet Börek ve Mayalı, ıspanaklı, patatesli, peynirli ve kıymalı çeşitleri ile börek ve sıkma ekmek yapmaktadır. Bunun yanı sıra mayalı, şepit ekmek, erişte ve gözleme hizmeti vermektedir.Cennet Börek ve Mayalı, ürünlerini günlük taze bir şekilde yaparak müşterilerine sunmaktadır.

 

Damak zevkinize hitap edecek bu doğal lezzetler, taze bir şekilde paket servis hizmeti ile siz zahmet etmeden kapınıza kadar getirilmektedir. Bu zorlu pandemi sürecinde de korona virüs tedbirleri kapsamında hijyen kurallarına uygun olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

 

Cennet Börek Mayalı

Mayalı

Şepit Ekmek

Erişte

Sıkma

Börek

Gözleme

 

Alo Paket:

0 505 847 3216

 

Adres:

Gevher Hatun, mahallesi, şehit ömer halisdemir caddesi no 78/C, 70100 Karaman Merkez/Karaman

 

Facebook

Cennet Mayalı Börek