Küçük sanayicinin büyümesi ve ekonomik gelişme için Yeniden Refah Partisi olarak somut planları olduğunu vurgulayan Çeliktaş, saha çalışmaları kapsamında sanayi sitesindeki işletmeleri ziyaret ettiklerini belirtti. İşverenlerin ve işçilerin beklentilerini anlamak ve çözüm önerilerini sunmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Çeliktaş, şehrin gelişimine ve ekonomisine katkı sağlayan Küçük Sanayi Sitesi'nin önemine vurgu yaparak, vatandaşların ve esnafın derdinin çözüm odaklı bir siyaset anlayışında olduğunu söyledi. Türkiye'nin ihtiyacının kısır siyasi tartışmalardan ziyade çözüm odaklı siyaset olduğunu belirten Çeliktaş, partisinin sunduğu çözüm önerileri ve yetkin kadrosuyla ülkenin siyaset anlayışını değiştirmeye talip olduğunu vurguladı.

Karaman Küçük Sanayi Sitesi'ndeki vatandaşların samimi misafirperverliği ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Çeliktaş, vatandaşların desteklerini beklediklerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi'nin Karaman'daki bu etkinliği, yerel ekonominin ve iş dünyasının sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımını vurgulayarak dikkat çekti.