Proje kapsamında her hafta bütün okullar Milli Eğitim Müdürü, okul idarecileri ve gönüllü öğretmenlerle, öğrencileri ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek onlar için neler yapabileceklerini birlikte değerlendirecekler

İlk ziyarette İclal Karabekir Anaokulu öğrencisini ve ailesini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit “ ilçemizdeki öğrencilerin en iyi şekilde yetişmeleri için okullarda yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra evlerinde de ziyaret ederek ailelerine ve öğrencilerimize katkı sunmayı hedefliyoruz. Projenin ilk haftasında bütün okullarımız öğrencilerimizi evlerinde ziyaret etti.. Aileler ve öğretmenleriyle birlikte el ele vererek neler yapabileceğimizi değerlendirdik.

Öğrencilerimiz için çok faydalı olacağına inandığım projemiz ilçedeki bütün okullarımızda uygulanacak. Her hafta bende bu çalışmanın içeresinde yer alacağım. Bu süreçte bize katkı sunacak bütün çalışma arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Bütün okullarımızın yer aldığı çalışmada bu hafta İclal Karabekir Anaokulu Müdürü Murat Kabakçı’ya, Kazımkarabekir ÇPL Müdürü Hamza Şanlıtürk’e, Piri Reis İlkokulu Müdür Yardımcısı Şeyma Uyar’a, Kazımkarabekir Ortaokulu Müdür Yardımcısı Aydın Dev’e, Öğretmenlerimiz Emine Uğur, Elif Manap, Tuba Karaer, Ayşe Yılmaz, Rahime Yılmaz Katman, Mehmet İpek ve Hakan Yerli’ye şahsım, ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.

Kazımkarabekir eğitim camiası olarak ilçemizdeki öğrencilerin mutluluğu ve başarısı için çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz. "dedi.