Yeniden Refah Partisi Ayrancı Belediye Başkan Adayı Mustafa BÖYÜKPARMAKSIZ yaptığı açıklamada; " Evettt, gelelim seçim yaklaştıkça döndürdüğünüz dolaplara ve kirli oyunlara.

Biz saygılı,ahlaklı bir seçim olsun derken sizler saygısızlığın,ahlaksızlığın sınırlarını fazlasıyla aştınız. 

Edep yahu!!!

Başarılar dilemek için her bir adayı saygı çerçevesinde ziyaret ettik, ama siz ne yaptınız bizim sizlere ziyaretimiz esnasında çekilen fotoğraf karesini halkıma bizimle birlik oldular oyunuzu bize atacaksınız diye kandırmaya kalktınız,

Bitmedii durun,

Benim 6 ay önce açıkladığım projelerimi harfi harfine emek hırsızlığı yaparak kendi projeleriniz gibi açıkladınız, yahu kardeşim hiç olmazsa söylemleri değiştirseydiniz bu kadar armut piş,ağzıma düş olmayın. 

Biter mi bitmez, 

Hiç utanmıyor musunuz Kutsal Kitabımızı Kur'an-ımızı rant uğruna kirli oyunlarınıza alet etmeye, bu kadar mı seviyesizleştiniz. 

Hiç utanmıyor musunuz tehditle oy sözü alıp, oy pusulasının fotoğrafını istemeye,

Birisi çıkmış benim 8 aydır verdiğim emeğimi çalıp, emek hırsızlığı yapıyor parayla oy satın alacam diye uğraşıyor,

Arınız,namusunuz da mı kalmadı insanların oyunu parayla satın almaya çalışıyorsunuz. 

Madem bu kadar memleket sevdalısıydınız, 20 yıldır arkanızda milletvekiliniz,il genel meclis üyeniz vardı, büyükleriniz,abileriniz vardı neden memlekete bir çivi çakmadınız. 

Şimdiii ne oldu kurduğunuz o kirli tezgahlar bozulmaya mı başladı, neden? 

Çünkü; 

Yeniden Refah Partisi geldi,

Mustafa BÖYÜKPARMAKSIZ çıktı karşınıza baktınız seçim elden gidiyor, nasıl yıkarız bu adamı, yıkamazsak rezil olacağız korkusundan daha nasıl saldırabiliriz diye yolunuzu şaşırdınız.

Ama unuttuğunuz birşey var, benim hemşerilerim herşeyin farkında ve cevabını da 31 Mart'ta verecek Allah'ın izniyle... " Dedi