Böyükparmaksız, şu ifadelerle açıklamalarını sürdürdü: "Kıymetli hemşehrilerim. Sizlerden aldığım destek ve güç ile seçim çalışmalarımıza devam ediyorum. Seçim tarihinin yaklaştığı şu günlerde malesef vatandaşlarımızın çözüm bekleyen onca sorunları dururken makam ve rakam uğruna faaliyetler hala kol geziyor. Bir kez daha görüyorum ki zamanında işin başında olan siyasi anlayışlar sınıfta kalmıştır.

Ayrancı için hazırladığımız Orta Ölçekli Gıda ve İmalat Sanayi İhtisas Bölgesi ile yüzlerce gençlerimize iş imkanı sunacağız, yatırımları ilçemize çekeceğiz, göçün önüne geçeceğiz. Belediye Başkan adayı olarak tek hedefim Yatırım Üretim İstihdamdır. Çünkü Ayrancı'nın kaderi buna bağlıdır. Malesef iş bilmez toplumun inançlarından uzaklaşmış beceriksiz,basiretsiz ayakları yere basmayan zihniyetlerin daha Ramazan ayı gelmeden oy uğruna Ramazan Kolilerini şimdiden dağıtmalarının bir tek açıklaması olabilir o da RANT tır. At izinin it izine karıştığı şu günlerde sağ gösterip sol vuran siyasi parti adaylarının ömürleri bitmiştir. Biz ne diyoruz onlar ne diyor. Kapalı kapılar ardında mavi boncuk dağıtmakla Ayrancı nın bir yere varamayacağı aşikardır. Kim neyin peşinde? Kimler kimlerle beraber çok iyi görüyor ve biliyoruz. Boks maçında kaybetmek için rakibinden para alan boksörler e seyircinin atacağı tek slogan YUUUH olacaktır.

Gözü dönmüş siyasetin canı cehenneme. Yeter artık düşün Ayrancı'nın yakasından.Birilerinin derdi Ayrancı'yı kurtarmak değil kaymağını yemek. Kimse babasının hayrına para vermiyor. Bilesiniz bindiğiniz sandallar batmaya mahkumdur. Biz birileri gitsin diye siyaset yapmıyoruz. Daha düne kadar kanlı bıçaklı olanlar kessen onlara oy vermem diyenler mesele menfaat olunca hemen içlerine girip mal bekçiliği yapmaya başladılar. Daha durun mübarek Ramazan ayında halkımıza zekat ta dağıtacaklar. Buradan herkese sesleniyorum Ayrancı'nın zekata ihtiyacı yok. Ayrancı'nın suya, işe, yatırıma, ihtiyacı var. Biz tehditlere ,baskılara,entrikalara boyun eğmeyiz. Emek hırsızlarına, ayakta duramayanlara, beceriksizlere, rantiyecilere, zerre kadar Ayrancı ile ilgili hayalleri olmayanlara, uzaktan kumanda ile yönetilenlere, baronlara Ayrancı'yı yedirmeyeceğiz Ayrancı'nın hiç kimseye vefa borcu yoktur, Ayrancı'nın rantiyecilere beka sorunu vardır. Çekin ellerinizi Ayrancı'nın üstünden. HODRİ MEYDAN" dedi.