Sosyal medya platformları ve diğer iletişim kanalları aracılığıyla gelen vatandaş öneri, yorum ve taleplerini dikkate aldıklarını belirten Çeliktaş, mahalle sakinlerinin davetlerine de kayıtsız kalmıyor. Seher Çakı'nın evine konuk olan Çeliktaş, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Çeliktaş, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Seher Hanım'ın daveti bizi memnun etti. Sosyal medyadan gelen davet üzerine kendilerini kırmayarak mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Seher Hanım ve komşularının isteklerini dinledik. Erbakan Hocamızın bize öğrettiği gibi 'gönülden gönüle yol vardır'. Biz de Hocamızın sözünü kendi gözlerimizle görüyoruz. Hemşerilerimizin gönül kapısını açtıysak ne mutlu bizlere! Bize evlerini ve gönül kapılarını sonuna kadar açan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Çeliktaş'a davetini kırmadığı için teşekkür eden Seher Çakı ise, "Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni ve komşularımı kırmadı ve gelip sorunlarımızı, isteklerimizi dinledi." şeklinde konuştu. Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Elif Çeliktaş, bu tür mahalle ziyaretlerine devam ederek vatandaşlarla doğrudan etkileşimde bulunmaya devam ediyor.