Sınav hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mehmet Coşar; "Başarı Koleji olarak, gelecek yıl okulumuzda okuyacak öğrencileri seçmek ve okulumuzda indirimli öğrenim hakkı elde etmek isteyen öğrencilere yönelik her yıl düzenlemekte olduğumuz 4, 5 ve 6. sınıfların katıldığı Seviye Belirleme Sınavı bugün (26.03.2016 Cumartesi) yapıldı. Sınava katılım oldukça yoğundu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu yoğunluk Özel Başarı Ailesi olarak bizleri hem heyecanlandırdı hem de gururlandırdı. Öğrendiklerinin karşılığını almak için ter döken çocuklarımız aynı zamanda 2016?2017 eğitim öğretim yılında Başarı Koleji öğrencisi olmak için de kıyasıya yarıştı. Sınava gösterdikleri ilgiden dolayı, bütün öğrencilere, velilerine, onlar için büyük emek veren öğretmenlerine ve sınavda görev alan bütün öğretmenlerimize Başarı Koleji ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ayrıca öğrencilerimiz sınav sonuç belgelerini 29 Mart Salı gününden itibaren okulumuz rehberlik servisinden alabilirler? dedi.

2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacak ve Karaman?da ilk olacak olan Özel Fen Lisesi hakkında da bilgi veren Coşar, Fen Lisesi için Mayıs ayı sonlarına doğru sınav yapılacağını, sınavın tam tarihinin ilerleyen günlerde duyurulacağını ve Taban Puan uygulamasının yapılacağını bildirdi.