Edindiğimiz bilgilere göre Atila Zorlu İYİ Karaman Milletvekili adayı olmak için pazartesi günü başvurusunu gerçekleştirecek. Belediye Başkanlığından da ayrılacak olan Atila Zorlu'nun İYİ Partiden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor. İYİ Partinin Türkiye genelinde Belediye Başkanlığını bırakıp Milletvekili aday adayı olan başka bir ismin olmadığı öğrenildi.

Henüz resmi bir açıklama yapılmazken pazartesi günü kesin açıklamanın yapılacağı öğrenildi.

İYİ PARTİ KARAMAN İL YÖNETİMİ BU DURUMA NE DİYECEK

Atila Zorlu, Ermenekte yaptığı üstün çalışmalarından dolayı ermenek halkının gönlüne taht kurarken, İYİ Parti Karaman il yönetiminin nedensiz sürtüşmeleri ile  Atilla Zorlu'nun önüne engel olacak mı? Yoksa İYİ Parti Karaman il teşkilatı Belediye Başkanlığı seçimlerinde %55 oy oranı ile Belediye Başkanlığını kazanan Atilla ZORLU'ya destek verecek mi? tartışma konusu oldu.

İYİ Parti il yönetiminin geçmiş zamanlarda başka bir siyasi parti yöneticiliğini yaparlarken de Aday olma ve seçilme çabası ile hizmet edecek insanların önüne engeller konularak, Başvuru yapan siyasileri aday olarak göstertmemişlerdi. Bu şekilde Genel merkeze farklı şekilde lanse ettirilerek böyle engelleme çalışmalarını  İYİ Parti il yönetimi olarak tekrarlarlar mı? Yoksa geçmiş dönemdeki hataları bir kenara bırakarak, Ermenek ilçesinde %55 oy alan Atilla Zorlu'yu destekleyecekler mi?

Çok yakın zamanda bu konuların hepsini aday belirleme ve seçim sürecinde göreceğiz.