Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre Karaman'da 4 Ocak 2023 Çarşamba (bugün) hava az bulutlu ve açık, gece ve sabah saatlerinde puslu yer yer sis görülecek. Öğle saatlerinde hava sıcaklığının 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor. Karaman'da önümüzdeki günlerde kar ya da yağmur yağışı beklenmiyor.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, bölgede hava az bulutlu ve açık, gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın ise, değişik yönlerden hafif olarak eseceği tahmin ediliyor.

KARAMAN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre Karaman'da hafta boyunca yağış öngörülmüyor, sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli geçecek. Hava sıcaklığının 4 Ocak Çarşamba günü -5 ila 9, 5 Ocak Perşembe -7 ila 7, 6 Ocak Cuma -4 ila 11, 7 Ocak Cumartesi -3 ila10, 8 Ocak Pazar günü ise -4 ila 10 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.