Anı Bisküvi?den yapılan açıklamada, ?9 Eylül 2015 Tarihli Sözcü Gazetesindeki Soner Yalçın?ın Köşesinde ?Kim bu Boynukalın? isimli makalede Boynukalın Ailesi sadece akademi dünyasıyla ilgili değil: 1994?te kurdukları Anı Bisküvi A.Ş Suudi Arabistan?a yaptığı ihracat ile kısa Zamanda hayli büyüdü. Tüm bunların anlamı ne?? şeklindeki yazıya açıklık getirmeliyiz.

Abdürrahim Boynukalın ve ailesi şirketimizin ortağı değildir. Ticaret Sicil Gazetesinde şirketimiz ortaklarının kimler olduğu açıkça görülmektedir. http://www.anibiskuvi.com.tr/detay/59/bilgi-toplum-hizmetleri.aspx

ANI BİSKÜVİ, 5 kıtaya dünyanın 60?dan fazla ülkesine ihracat Yapmaktadır. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerinde de Görülmektedir ki, şirketimizin Suudi Arabistan?a Dolar bazındaki İhracat rakamı, toplam ihracatımızdaki verilere bakıldığında hiç bir zaman %5?i geçmemiştir.

ANI BİSKÜVİ A.Ş sadece ticarete odaklanmış çalışanları, Tedarikçisi, satıcısı ile faaliyetini güvenilir, şeffaf, dürüst ve çalışkan bir şekilde sürdüren ve sürekli yatırım yaparak ülke istihdamına katkı sağlayan bir şirkettir.

Basın Ahlak Yasası doğrultusunda Sözcü Gazetesine ve Odatv haber sitesine cevabi yazımızı yayınlamaları amacıyla da tekzip talebimiz gönderilmiş olup her türlü dava hakkımızı saklı tutuyoruz. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur? denildi.