ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI ATİLLA ZORLU;

?ALLAH SEVDİKLERİMİZLE MUTLU BİR YIL NASİP ETSİN?

?2020 yılında Allah ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birliğini muhafaza etmemizi nasip etsin. Sevdiklerimizle mutlu bir yıl nasip etsin" diyen Başkan Atilla Zorlu iyi dilek ve temennilerinde, Karaman?ın, Ermenek?in ve ülkemizin 2020 yılında da yeni umutlarla iyi başlangıçlar yapmasını diledi.

?Ülkemizi hak ettiği, layık olduğu, gelişmişlik ve medeni noktalara elbirliğiyle, işbirliğiyle, güç birliğiyle, taşıyabiliriz.?diyen Başkan Zorlu;

?Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Karşılıklı sevginin, saygının ve muhabbetin olduğu bir yerde, bunun tüm insanlık için hayırlara vesile olacak neticelere sebep olmasını kimse engelleyemez.

Hemşehrilerimizin ve yurttaşlarımızın, Türk-İslam aleminin, mazlum milletlerin, tüm insanlığın Yeni Yılını can-ı gönülden tebrik ediyor, sağlık, selamet, esenlik ve daimi mutluluklarla yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. 

Son olarak, vatanımız  uğrunda gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah?tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

Yeni yılda, acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın hâkim olduğu yeni bir dünyada buluşmak dileğiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

2020 ve daha nice yıllarda Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Küçüklerin gözlerinden, büyüklerimizin ellerinden öpüyor, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Sağlıcakla mutluluk içinde kalın. Sevgi ve saygılarımla.?dedi.