Karaman AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü’ye ziyarette SKM Başkan Yardımcısı Celalettin Güngörer ile partili İmiş Gönenç ve Ayşe Taşol refakat etti. AK Partili heyet Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Tekeli üs bölgesinde 26 Haziran 2017'de nöbet tutarken PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Karamanlı Piyade Sözleşmeli Er Oğuzhan Küçük’ün babası ve annesine sabırlar dilediler.

Ailesi, Oğuzhan Küçük’ün şehit olmasından sonra evinin bir odasını fotoğraflar ile adeta bir müzeye dönüştürdü. Fotoğrafların bulunduğu odada AK Parti Başkanını ağırlayan acılı baba Alaaddin Küçük, aradan yıllar geçmesine rağmen acılarının ve gururlarının tazeliğini koruduğunu ve oğullarının hatıralarıyla avunduklarını ifade etti.

Ziyarette duygulanan AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü de şehit babası Küçük'e sabır dileyerek "Allah bizleri sizlere mahcup etmesin” dedi. Ünlü “Şehir evlatlarımız sayesinde terörle mücadelede başarılı olduk. Çok yol aldık. İnşallah, Mevla sizleri evlatlarınızla ebedi cennette kavuşturdun. Onlara ve sizlere minnettarız.” İfadelerini kullandı.